Turngruppa i Gran IL tilbyr partier fra 3 år og til seniornivå for gutter og jenter. Nøster, turn og lek, gymhjul samt troppsgymnastikk se beskrivelse av alle partiene nedenfor. Vi har en fin gjeng med dyktige trenere og alle turntreninger foregår på Hadeland Videregående Skole i den nye turnhallen med grop og trampoline.

BKTS_2013.jpg

Turnprogrammet for høsten 2018 er nå ferdig planlagt og ligger under fanen "treningstider". 

Onlinepåmelding til høstens partier åpner 20. august kl. 18 for de som allerede er med på turn. Bruk påmeldingslinkene i beskrivelsen under.

Nye medlemmer kan melde seg på fra 26. august kl. 10.00 via påmeldingslinkene i beskrivelsen under.

Vi anbefaler å melde på og betale via PC og ikke mobile enheter, da mange har rapportert om problemer med online betalingen når de bruker mobile enheter.

Treningene for høsten 2018 starter uka etter skolestart fra mandag 27. august. 

Kontakt oss på turn@granil.no dersom du har spørsmål.

 

Turnpartier høst 2018/ vår 2019

Gymlek for Nøster 3 - 5 år, både gutter og jenter. Onsdag 17-19
Gymlek er et av treningskonseptene til Norges Gymnastikk og turnforbund og legger stor vekt på lekpreget aktivitet, allsidig og motorisk utviklende grunntrening. Det brukes et fast opplegg med oppvarming på gulvet gjerne en lek, deretter går barna igjennom en rundløype med mange forskjellige stasjoner og apparater og tilslutt en avslutningslek eller tøying.  I starten må foreldre være med og følge barnet rundt i apparatløypa. Etter hvert som barnet blir tryggere oppfordres de til å gå på egenhånd. Foreldrene må da hjelpe til på stasjonene og der det trengs. Det er altså forventet at voksne hjelper til på treninga! Vi ønsker ca 5 voksne som hjelper til under apparatløypa. Prat sammen, bytt litt på –ingen krav til forkunnskap. Foreldre hjelper også til med å rigge apparatene før og etter trening.

Nøstene deltar med oppvisning på lokale arrangementer 2 – 3 ganger i løpet av året.

3-4 år for de som er født i 2015 og siste halvdel av 2014 – onsdag kl. 17-17:50 PÅMELDINGSLINK

4-5 år for de som er født i 2013 og første halvdel av 2014 – onsdag kl. 18-18:50 PÅMELDINGSLINK PARTIET ER FULLT

Kontakt person: Karen Hassel. Treningsavgift kr. 600 pr. halvår.


Salto turn, 6 - 7 år (1. og 2. klasse). Mandag 17-18 PÅMELDINGSLINK

For både gutter og jenter! Her legges det vekt på mye lek og moro med varierte øvelser. Det blir litt mer gymnastikk og turn enn for nøstepartiene og øvelser fra Idrettens Grunnstige introduseres. Gjennom disse øvelsene lærer barna de mest grunnleggende ferdighetene i gymnastikk. Bruk av apparater sikrer variasjon i aktivitetene og gir en god bevegelseserfaring. Partiet deltar med oppvisninger på lokale arrangementer 3 – 4 ganger i løpet av året, og på barnekretsturnstevnet i juni.

Trener: Gunnar Happy Norbeck. Treningsavgift kr. 700 pr. halvår.


Salto turn, 8 - 9 år (3. og 4. klasse). Mandag 18-19 PÅMELDINGSLINK

For både gutter og jenter! Her legges det vekt på mye lek og moro med varierte øvelser. Det blir mer gymnastikk og turn enn for nøstepartiene og øvelser fra Idrettens Grunnstige. Gjennom disse øvelsene lærer barna de mest grunnleggende ferdighetene i gymnastikk. Bruk av apparater sikrer variasjon i aktivitetene og gir en god bevegelseserfaring. Partiet deltar med oppvisninger på lokale arrangementer 3 – 4 ganger i løpet av året, og på barnekretsturnstevnet i juni.

Trener: Gunnar Happy Norbeck. Treningsavgift kr. 700 pr. halvår.

 

Salto turn, 10 - 11 år. (5. og 6. klasse) Fredag 18-19 PÅMELDINGSLINK

Vi trener aktivt i trampett og tumbling/-matteøvelser og trampoline. Prøver også enkelte øvelser i tradisjonelle turnapparater. Det legges vekt på mykhet, bevegelighet, styrke og spenst. Vi fortsetter med øvelser fra Idrettens Grunnstige. Vi deltar i lokale oppvisninger og på barnekretsturnstevnet i juni.

Trener: Gunnar Happy Norbeck. Treningsavgift kr 800 pr. halvår.

 

Salto turn, 12 år og eldre. (fra 7. klasse og eldre) Lett øvet/nybegynnere. Fredag kl. 19-20. PÅMELDINGSLINK

Her trener en trampett, tumbling og trampoline. Vi starter med grunnleggende turnøvelser for å få trent inn basisferdigheter. Det er ikke krav om å konkurrere.

Trener: Gunnar Happy Norbeck. Treningsavgift kr. 800 pr halvår.  

 

Turn Minirekrutt, født i 2008, 2009 og 2010. Mandag og fredag. PÅMELDINGSLINK

Her trener vi turn med hovedvekt på trampett og tumbling. Vi deltar på lokale oppvisninger og barnekretsturnstevnet i juni. Det er 2 treninger i uka og turner må ha erfaring fra turn og være motivert for å lære mer.

Treningsavgift kr. 1500 kr pr halvår. Trenere: Gunnar Happy Norbeck

 

Troppsgymnastikk, rekrutt (født i 2008, 2007 og 2006) KONKURRANSE.

Tropp 1 PÅMELDINGSLINK  17:00 - 18:30 tirsdag og torsdag, samt lørdag og søndag

Tropp 2 PÅMELDINGSLINK 18:00 - 20:00 tirsdag og torsdag, samt lørdag og søndag

Her spesialiseres det på trampett og tumbling, Vi deltar i konkurranser innen trampett og tumbling på kretsnivå, samt lokale oppvisninger og barnekretsturnstevnet i juni. Det er 4 treninger i uka og turner må delta på 3 treninger samt ha erfaring fra turn og være motivert for å lære mer. Uttak til partiet etter prøve/samtale med trenere. Eksisterende gymnaster på dette partiet kan melde seg på via påmeldingslinken over. Vi tar ikke inn nye gymnaster på disse partiene nå. Neste oppstartsmulighet er etter jul. Send epost turn@granil.no for å bli satt på venteliste.

Treningsavgift kr 2800,- pr halvår. Søskenmoderasjon. (tirsdag, torsdag, fredag og søndag, samt 1-2 treningssamlinger)  Trenere: Gunnar Happy Norbeck / Tonje Mjøvik / Pål Myran / Marte Dammen

 

Troppsgymnastikk Junior/Senior (født i 2005 og eldre)  KONKURRANSE Tropp 3.  PÅMELDINGSLINK


Her spesialiseres det på trampett og tumbling. Vi deltar i konkurranser innen trampett og tumbling på kretsnivå, en konkurranse utenfor kretsen, samt lokale oppvisninger og barnekretsturnstevnet i juni. Turner må ha erfaring fra turn, delta på høstens konkurranser og stille på 3-4 treninger i uka. Uttak til partiet etter prøve/samtale med trenere. Eksisterende gymnaster på dette partiet kan melde seg på via påmeldingslinken over. Vi tar ikke inn nye gymnaster på disse partiene nå. Neste oppstartsmulighet er etter jul. Send epost turn@granil.no for å bli satt på venteliste.

Treningsavgift kr 2800,- pr halvår. Søskenmoderasjon. (tirsdag, torsdag, fredag og søndag, samt 1-2 treningssamlinger)  Trenere: Gunnar Happy Norbeck / Tonje Mjøvik / Pål Myran

 

Gymnastikkhjul fra 9 år og eldre, nybegynner og viderekommende. Tirsdag kl. 17. PÅMELDINGSLINK


Her gis det grunnleggende trening i øvelsen gymnastikkhjul, som gymnaster fra Gran IL har hevdet seg godt i på nasjonalt og internasjonalt nivå. For nybegynnere kreves grunnleggende turnferdigheter (minimum ½ år med basis turntrening og minimum høyde 125 cm)

Treningsavgift kr. 850 pr. halvår. Trenere: Solveig Sæthre og Inger Linvolden.  

  

Gymnastikkhjul viderekomne, 11 år og eldre.

Tirsdag PÅMELDINGSLINK

Onsdag PÅMELDINGSLINK

Her bygges det videre med linje, hopp og spiral i gymnastikkhjul.  Det kreves at gymnast har gått nybegynnerpartiet tidligere og ifølge trener er kvalifisert.

Tirsdagspartiet vil trene på linje, hopp samt spiral og vil bli delt etter alder samt nivå og delta på lokale oppvisninger.

Onsdagspartiet trener linje, hopp samt spiral og vil bli delt etter alder samt nivå og delta på oppvisninger og konkurranser både lokalt og nasjonalt.


Tirsdag treningsavgift kr. 850 pr. halvår.  Trener: Trude Agasøster.

Onsdag treningsavgift kr. 1000 pr. halvår.  Trener: Trude Agasøster.

 

Turn for voksne. Mandag 20-21:30 PÅMELDINGSLINK

For voksne gutter og jenter, turnforeldre og tidligere turnere som ønsker å trene på trampoline samt tumbling og lære seg enkle turnøvelser, men ikke konkurrere. Fra 18 år og eldre!

Treningsavgift kr. 850 pr. halvår. Trener: Gunnar Happy Norbeck

Alle våre partier er både for gutter og jenter

 

  • Det er begrenset antall plasser på partiene på grunn av antall trenere og tilgjengelig utstyr pr turnparti.

  • Medlemskap i Gran IL hører med for deltakelse i turngruppas aktiviteter.

  • Hvis man ønsker å starte på et parti over egen alder må turner kunne mestre turnpartiets nivå, og det må godkjennes av trener.

  • Turnforbundets utøverforsikring dekker alle som betaler treningsavgift.

  • Pass på å registrere riktig mobil og e-postadresse ved påmelding. Vi sender beskjeder og invitasjoner pr sms og e-post.

     

 

Kalender

Juni
MTOTFLS
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket