Treningstider vår 2019

treningstider%20v%E5r%202019%20oppdatert%2003_01.jpg

 

Turngruppa i Gran har treninger i idrettshallen på Hadeland Videregående Skole. Bruk inngangen ved biblioteket og ta trappa eller heisen ned i 1. etasje. Turnhallen ligger lengst inn, forbi alle garderobene.

Treningene for våren 2019 starter mandag 7. januar.  Faktura for vårens treningsavgift sendes ut via epost til alle medlemmer i uke 1. Dersom du ikke ønsker å fortsette på turning, send en melding til turn@granil.no så fjerner vi deg fra medlemsregisteret.

Følgende partier har nye treningstider våren 2019: Minirekrutt kutter 30 min mandag og fredag, Salto 12 år og eldre flyttes til tirsdag kl. 18:30, Salto 10-11 år flyttes til torsdag 18:30, Tropp 1/2/3 fellestrening flyttes til søndag kl. 10:30. 

Kontakt oss på turn@granil.no dersom du har spørsmål. 

 

Treningstider høst 2018

Timeplan_h%F8st_2018.jpg

 

 

Turnpartier høsten 2018 og våren 2019

Vi er så heldige å få ny hovedtrener for sesongen 2018-2019. Han heter Gunnar Happy Norbeck og er en meget erfaren og dyktig trener. Han er superflink med ungene og en dyktig motivator. Han har selv drevet med apparatturn og troppsgymnastikk i Oslo. Han har 10 års erfaring som trener i Oslo turnforening og har bidratt til masse medaljer innen troppsgymnastikk. Han jobbet også for Team Norge som tok medaljer i EM på Island. Siste året har han jobbet som hovedtrener for Høybråten Stovner. Happy skal være hovedtrener på alle partier utenom nøster og gymhjul i sesongen 2018/2019.

 

Gymlek for Nøster 3 - 5 år, både gutter og jenter. Onsdag 17-19
Gymlek er et av treningskonseptene til Norges Gymnastikk og turnforbund og legger stor vekt på lekpreget aktivitet, allsidig og motorisk utviklende grunntrening. Det brukes et fast opplegg med oppvarming på gulvet gjerne en lek, deretter går barna igjennom en rundløype med mange forskjellige stasjoner og apparater og tilslutt en avslutningslek eller tøying.  I starten må foreldre være med og følge barnet rundt i apparatløypa. Etter hvert som barnet blir tryggere oppfordres de til å gå på egenhånd. Foreldrene må da hjelpe til på stasjonene og der det trengs. Det er altså forventet at voksne hjelper til på treninga! Vi ønsker ca 5 voksne som hjelper til under apparatløypa. Prat sammen, bytt litt på –ingen krav til forkunnskap. Foreldre hjelper også til med å rigge apparatene før og etter trening.

Nøstene deltar med oppvisning på lokale arrangementer 2 – 3 ganger i løpet av året.

3-4 år for de som er født i 2015 og siste halvdel av 2014 – onsdag kl. 17-17:50

4-5 år for de som er født i 2013 og første halvdel av 2014 – onsdag kl. 18-18:50

Kontakt person: Karen Hassel. Treningsavgift kr. 600 pr. halvår.


Salto turn, 6 - 7 år (1. og 2. klasse). Mandag 17-18
For både gutter og jenter! Her legges det vekt på mye lek og moro med varierte øvelser. Det blir litt mer gymnastikk og turn enn for nøstepartiene og øvelser fra Idrettens Grunnstige introduseres. Gjennom disse øvelsene lærer barna de mest grunnleggende ferdighetene i gymnastikk. Bruk av apparater sikrer variasjon i aktivitetene og gir en god bevegelseserfaring. Partiet deltar med oppvisninger på lokale arrangementer 3 – 4 ganger i løpet av året, og på barnekretsturnstevnet i juni.

Trener: Gunnar Happy Norbeck. Treningsavgift kr. 700 pr. halvår.


Salto turn, 8 - 9 år (3. og 4. klasse). Mandag 18-19
For både gutter og jenter! Her legges det vekt på mye lek og moro med varierte øvelser. Det blir mer gymnastikk og turn enn for nøstepartiene og øvelser fra Idrettens Grunnstige. Gjennom disse øvelsene lærer barna de mest grunnleggende ferdighetene i gymnastikk. Bruk av apparater sikrer variasjon i aktivitetene og gir en god bevegelseserfaring. Partiet deltar med oppvisninger på lokale arrangementer 3 – 4 ganger i løpet av året, og på barnekretsturnstevnet i juni.

Trener: Gunnar Happy Norbeck. Treningsavgift kr. 700 pr. halvår.

 

Salto turn, 10 - 12 år. (5. og 6. klasse) Torsdag kl. 18:30-19:30

Vi trener aktivt i trampett og tumbling/-matteøvelser og trampoline. Prøver også enkelte øvelser i tradisjonelle turnapparater. Det legges vekt på mykhet, bevegelighet, styrke og spenst. Vi fortsetter med øvelser fra Idrettens Grunnstige. Vi deltar i lokale oppvisninger og på barnekretsturnstevnet i juni.

Trener: Gunnar Happy Norbeck. Treningsavgift kr 800 pr. halvår.

 

Salto turn, 12 år og eldre. (fra 7. klasse og eldre) Lett øvet/nybegynnere. Tirsdag 18:30-19:30
Her trener en trampett, tumbling og trampoline. Vi starter med grunnleggende turnøvelser for å få trent inn basisferdigheter. Det er ikke krav om å konkurrere.

Trener: Gunnar Happy Norbeck. Treningsavgift kr. 800 pr halvår.  

 

Turn Minirekrutt, født i 2008, 2009 og 2010. Mandag og fredag. 
Her trener vi turn med hovedvekt på trampett og tumbling. Vi deltar på lokale oppvisninger og barnekretsturnstevnet i juni. Det er 2 treninger i uka og turner må ha erfaring fra turn og være motivert for å lære mer.

Treningsavgift kr. 1000 kr pr halvår. Trenere: Gunnar Happy Norbeck

 

Troppsgymnastikk, rekrutt (født i 2008, 2007 og 2006) KONKURRANSE. Tropp 1 og 2. 
Her spesialiseres det på trampett og tumbling, Vi deltar i konkurranser innen trampett og tumbling på kretsnivå, samt lokale oppvisninger og barnekretsturnstevnet i juni. Det er 4 treninger i uka og turner må delta på 3 treninger samt ha erfaring fra turn og være motivert for å lære mer. Uttak til partiet etter prøve/samtale med trenere. Kontakt turn@granil.no for mer informasjon. Eksisterende gymnaster på dette partiet kan melde seg på via websiden.

Treningsavgift kr 2800,- pr halvår. Søskenmoderasjon. (tirsdag, torsdag, fredag og søndag, samt 1-2 treningssamlinger)  Trenere: Gunnar Happy Norbeck / Frode Agasøster / Peter Magnus Prestesæter

 

Troppsgymnastikk Junior/Senior (født i 2005 og eldre)  KONKURRANSE Tropp 3. 
Her spesialiseres det på trampett og tumbling. Vi deltar i konkurranser innen trampett og tumbling på kretsnivå, en konkurranse utenfor kretsen, samt lokale oppvisninger og barnekretsturnstevnet i juni. Turner må ha erfaring fra turn, delta på høstens konkurranser og stille på 3-4 treninger i uka. Uttak til partiet etter prøve/samtale med trenere. Kontakt turn@granil.no for mer informasjon. Eksisterende gymnaster på dette partiet kan melde seg på via websiden.

Treningsavgift kr 2800,- pr halvår. Søskenmoderasjon. (tirsdag, torsdag, fredag og søndag, samt 1-2 treningssamlinger)  Trenere: Gunnar Happy Norbeck / Frode Agasøster / Peter Magnus Prestesæter

 

Gymnastikkhjul fra 9 år og eldre, nybegynner og viderekommende. Tirsdag kl. 17. 
Her gis det grunnleggende trening i øvelsen gymnastikkhjul, som gymnaster fra Gran IL har hevdet seg godt i på nasjonalt og internasjonalt nivå. For nybegynnere kreves grunnleggende turnferdigheter (minimum ½ år med basis turntrening og minimum høyde 125 cm)

Treningsavgift kr. 850 pr. halvår. Trenere: Solveig Sæthre og Inger Linvolden.  

  

Gymnastikkhjul viderekomne, 11 år og eldre. Tirsdag eller onsdag

Her bygges det videre med linje, hopp og spiral i gymnastikkhjul. Det kreves at gymnast har gått nybegynnerpartiet tidligere og ifølge trener er kvalifisert.

Tirsdagspartiet vil trene på linje, hopp samt spiral og vil bli delt etter alder samt nivå og delta på lokale oppvisninger.

Onsdagspartiet trener linje, hopp samt spiral og vil bli delt etter alder samt nivå og delta på konkurranser både lokalt og nasjonalt.
Tirsdag treningsavgift kr. 850 pr. halvår.  Trener: Trude Agasøster.

Onsdag treningsavgift kr. 1000 pr. halvår.  Trener: Trude Agasøster.

 

Turn for voksne. Mandag 20-21:30
For voksne gutter og jenter, turnforeldre og tidligere turnere som ønsker å trene på trampoline samt tumbling og lære seg enkle turnøvelser, men ikke konkurrere. Fra 18 år og eldre!

Treningsavgift kr. 850 pr. halvår. Trener: Gunnar Happy Norbeck

Alle våre partier er både for gutter og jenter

 

  • Det er begrenset antall plasser på partiene på grunn av antall trenere og tilgjengelig utstyr pr turnparti.

  • Medlemskap i Gran IL hører med for deltakelse i turngruppas aktiviteter.

  • Hvis man ønsker å starte på et parti over egen alder må turner kunne mestre turnpartiets nivå, og det må godkjennes av trener.

  • Turnforbundets utøverforsikring dekker alle som betaler treningsavgift.

  • Pass på å registrere riktig mobil og e-postadresse ved påmelding. Vi sender beskjeder og invitasjoner pr sms og e-post.

     

 

 

Kalender

Juni
MTOTFLS
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket